Over De Visser Installatiebedrijf

Loodgieters en installateurs met jarenlange ervaring

Bij De Visser Installatiebedrijf staan we sinds de oprichting in 1994 klaar om uw installatiebehoeften te vervullen. Met jarenlange ervaring en een team van vakbekwame professionals bieden wij hoogwaardige installatiediensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ooit begonnen in een kleine schuur in Emiclear, maar wegens groei en succes in 1996 verhuisd naar een groter pand op de Brand in Amersfoort. Van daaruit hebben we in 1999 een nieuw pand op de Isselt betrokken. In 2018 zijn we verhuisd naar de Amersfoortsestraat in Barneveld en sinds 2022 gevestigd op de Achterdorpstraat in hartje centrum van Barneveld.

Of het nu gaat om loodgieterswerk, verwarmingssystemen, badkamerrenovatie, vloerverwarming of zink- en dakwerken, wij hebben de kennis en expertise om uw project tot een succes te maken. Wij streven ernaar om oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke wensen en eisen, waarbij we altijd rekening houden met kwaliteit, effici├źntie en betrouwbaarheid.

Ons team van toegewijde professionals werkt met zorg en precisie, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen. Wij zorgen ervoor dat uw installaties veilig en duurzaam worden uitgevoerd, met oog voor detail en vakmanschap.

Wij hebben maar een doel

Een tevreden klant

Bij de Visser Installatiebedrijf streven we naar uitstekende klantenservice. Wij luisteren naar uw wensen, beantwoorden uw vragen en zorgen voor heldere communicatie gedurende het hele proces. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw installatieproject te bespreken. Ons team staat klaar om u te helpen en oplossingen op maat te bieden. Bij De Visser Installatiebedrijf kunt u rekenen op professionele dienstverlening en hoogwaardige installaties.

Blijf op de hoogte

Nieuws, tips en informatie