Ervaringen

Deze mensen gingen je voor.

Deel uw ervaring!

De visser installatie Trustpilot

Bij De Visser installatiebedrijf staan we niet graag stil en zijn we daarom continue op zoek naar verbeteringen. Het is leuk om te horen hoe wij het doen, maar belangrijker nog is dat we graag horen waar het beter kan. Daarom zijn wij aangesloten bij Trustpilot en krijgt iedere klant de mogelijkheid om van zich te laten horen. Ben jij tevreden over het eindresultaat of heb je voor ons een verbeterpunt, deel het! Op deze manier krijgt iedereen een mooi beeld van hoe wij te werk gaan binnen ons bedrijf, en hoe wij uitdagingen op de juiste wijze aanpakken.

De Visser Installatiebedrijf

Richard

“Snelle vakkundige werkzaamheden”

Via De Visser installatie vloerverwarming laten aanleggen. Vooraf uitleg gehad over de te verrichten werkzaamheden. Deze zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Onze verwachtingen zijn volledig waargemaakt.

Ben

“Vakkundig en flexibel”

Voor onze verbouwing contact opgenomen met Richard. Tijdens de opname in de woning onze wensen doorgesproken en het advies van Richard opgevolgd door boven en beneden vloerverwarming te laten leggen. Ze zijn erg flexibel geweest met de uitvoering in onze krappe planning en hebben alles netjes en naar wens uitgevoerd. Bedankt mannen!

Gido

“Aanrader!”

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken het leidingwerk laten verleggen door de firma De Visser Installatiebedrijf. Aan de hand van installatietekeningen een snelle en scherpe offerte ontvangen. De werkzaamheden zijn snel en op gewenste datum uitgevoerd. Fijne communicatie en netjes gewerkt. Als we t.z.t. de badkamer gaan doen dan weer bij De Visser Installatiebedrijf. Aanrader!!

Marco Beelen

“Prachtige badkamer”

De Visser en zijn team leveren goed werk. Het is een prachtige badkamer geworden.
Er wordt duidelijk gecommuniceerd, overlegd en uitgelegd hoe het wordt uitgevoerd. Ook goed advies hoe het ontwerp beter aangepast kon worden. Een extra compliment voor de tegelzetter, hij heeft ook heel mooi werk geleverd. Top!

Tamara